jeffreynuez

There a big bug in 3.8.59 that causes images to be hidden when you undo your animation. I think its turning any slots that are keyed to have no images visable every time you undo a segment that has slotted keys past what you undid.

---

This occurs no mater what rig I open up so i'm sure it's easily replicated.

---



---

Is there a reason why I havn't gotten a reply about this yet. I think it's a bit of a big problem mainly because you can't undo it once it happens. So if you ever hit undo then your practically left with reloading your project or attempting to fix it. It would be great if this were a priority scince it does hinder that animation progress in the editor.
jeffreynuez
  • Beiträge: 28

badlogic

Terribly sorry for the late reply. Thank you for the reproduction case, we are already working on this. We've opened an issue here: https://github.com/EsotericSoftware/spine-editor/issues/484
Benutzeravatar
badlogic

Mario
  • Beiträge: 2099

jeffreynuez

Thanks, glad to hear it. I'm looking forward to the fix so I can get back to animating normaly.
jeffreynuez
  • Beiträge: 28

Nate

We've fixed this in 3.8.60, sorry for the trouble! We'll have the release done in an hour or so.
Benutzeravatar
Nate

Nate
  • Beiträge: 9284

jeffreynuez

Thanks, I realy appreciate this fix and i'm sure others do as well. Awesome work.
jeffreynuez
  • Beiträge: 28

Nate

3.8.60 is up now!

Actually you deserve the thanks. It was a really nasty bug and we love to get things fixed, but very few users take the time to report problems, so thanks for that! :beer:
Benutzeravatar
Nate

Nate
  • Beiträge: 9284


Zurück zu Bugs